4 MÅNADER & 22 DAGAR

Idag är lilltrollet exakt 4 månader och 22 dagar. Och det händer massor! I utvecklingen alltså. 

Älsklingen åkte på nåt fruktansvärt för nån månad sen, som jag/vi valt att inte skriva om. Tuff start för vår lilla älskling.. Igår åkte vi ÅTERIGEN in till Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Kom hem runt 01.30 inatt.. Stackars lilla unge. Nu är hon på bättringsvägen och vi ber till högre makter att vi slipper besöka det jävla sjukhuset igen, slippa se nån ambulans och slippa se sitt lilla barn lida! 

Hur som haver, så vägde dom såklart henne inatt då man måste veta hur mycket läkemedel man kan ge beroende på vikt. Vi har helt struntat i att väga & mäta på ett bra tag, minns inte sist vi var där. Litar inte på BVC-sköterskorna för fem jävla öre. Alla i min umgängeskrets är väldigt skeptiska till deras kompetens och kunskap. Jag litar på min kunskap, min magkänsla framförallt och efter alla år med egna patienter och sunt förnuft som många inom vården helt glömt bort. På BVC tjatar dom ibland om helt oväsentliga saker. 
Lillfisen vägdes in på 7520 gram & inte ens 5 månader! HALLÅ?! Vart är min lilla minibebis?! Dom mätte inte inatt, för längden är inte relevant när man kommer in via akuten. BVC får jag besöka i veckan, bara för skojs skull se hur lång hon är.