5 MÅNADER

Idag har vi en tös härhemma som blir 5 månader. Vi hade aldrig kunnat föreställa oss att vi skulle få världens lugnaste, snällaste och gladaste bebis. På 5 månader har vi haft 2-4 vakna nätter. En gång efter vaccinationen och dom andra gångerna efter att hon haft närmare 40 graders feber. Annars är det läggdags 20.00 och vaknar runt 08.00. Aldrig att vi behövt sitta vakna på nätterna. Och hur kommer det sig? Ja, hon älskar nog att sova. 

Ibland undrar vi om det finns något hon inte gillar, men kommer fasiken inte på något. Hon älskar vatten, att bada/duscha resulterar i asgarv, äter bra, spyr typ aldrig, aldrig grinig vid blöjbyten, leker och busar med hundarna och älskar verkligen allt och alla. Hon har verkligen aldrig gått in i nån fas, men jag brukar säga att vi säkert kommer få en stor mega fas vid 3-års ålder istället, haha. Då får vi väl säkert världens trotsigaste unge som aldrig lyssnar. Eller så har vi helt enkelt fått en nöjd och belåten liten flicka. 

5 månader av ren kärlek, mys, bus, skratt och lek, men även några hemska perioder med sjukhusbesök, ilfart upp med ambulans till Astrid Lindgrens barnsjukhus. Många jobbiga läkarkontroller med diverse undersökningar. Men överlag mest glada miner och en glad bebis som i sin tur resulterar i glada pigga föräldrar. 

Mamma och pappa älskar dig mer än allt annat, vår fina lilla prinsessa! 

Kommentera här: