JAG ÄR TILLBAKA!

Nämen hejsan. Ett litet blogg-brake har man tagit som ni har märkt. Jag har inte gått och dött eller nåt. Eller jo, död är jag vissa dagar. Inte pga Saga. Pga annat. Folk har frågat ivrigt om jag slutat blogga och när nästa inlägg kommer (jag vet att du läser detta nu Malin, haha!) så jag tänkte att ett lite längre inlägg får sammanfatta min hektiska (haha nej?) vardag. 
 Vad har jag pysslat med då? Jo, jag har börjat jobba! (Där har ni anledningen till att jag vissa dagar vart död med stort D och lagt sociala medier på is!) Jobbar inte heltid, bara kvällar och helger. Jag har bokat in jobb typ varje dag i två veckor i september. Det är nämligen World Cup (hockey) och min hockeynörd härhemma har tagit föräldraledigt dom veckorna, så jag tänkte passa på att jobba då. Jag klättrar ordagrant på väggarna!! Jag har en unge på 5,5 månad, men jag har varit hemma 1 år och 3 månader. Sen ska jag vara hemma ca 1,5 år med Saga, så räkna ut själva hur länge jag ska gå hemma. Blev ju heltidssjukskriven i typ graviditetsvecka 12 (minns inte exakt när), så jag har gått hemma lääääänge. Jag måste komma hemifrån också, annars blir jag knäpp. Sen är det rätt skönt att tjäna pengar, hatar att det finns ett "tak" som Försäkringskassan har. Man blir inte direkt rik på att gå hemma föräldraledig. 

Vad har jag mer hittat på? Planerat Sagas dop. Köpt allt som behövs köpas. Dopet valde vi att ha när hon är lite större, inte 2-4 månader som dom flesta ungar är. Vi ville dessutom inte ha mitt under semestertider heller, så det blir i Oktober när Saga är 7 månader. Alla inbjudningskort är skickade och dom blev SÅ fina! Låtarna till dopet är klara, dekorationen inhandlad, kyrka + församlingslokal bokad och annat fix! 
 Sen har jag såklart hittat på miljoner andra saker! Bl.a umgåtts med Rebecca, gått i skogen, plockat bär (jag vet, pensionärsvarning!), slösat pengat .. of course, varit ute och ätit på restaurang med mannen och barnet, fixat & donat härhemma, beställt ny soffa, ny torktumlare/tvättmaskin, möblerat om, pratat/bokat tid med mäklaren och bokat tid hos veterinären.
1 Malin:

skriven

Hahaha! Det var på tiden ;) <3

Svar: Hahah tänkte att nu var det tommefan daga igen :) <3
Sofia Laitila

Kommentera här: