SÅ IN I HELVETE JÄVLA STOLT!

...oj nu svor jag igen! Buhu. Ajabaja. Fy på mig, som vissa hade sagt. Pekpinne-mammorna är i farten ibland och herreJÄVLAR vad korrekt allt ska va då. Det är två personer som faktiskt sagt det rakt ut, eller nä.. En är för feg. Så det räknas inte. And you what Fröken Jag-Är-Så-Duktig-Och-Perfekt-Själv .. Mitt vokabulär må innehålla fan, helvete, jävlar - men jag skriver väl förfan hur jag vill. Eller?! Vill ni mig nåt, så ta mitt nummer, så avtalar vi en tid då vi kan ses så ni kan säga det face to face istället om ni vågar, era indolenta bimbos. 


MEN! Nu till saken. Hade faktiskt något grymt kul att berätta! Har BARA fått positiv respons och det känns såklart skitkul. Jag och min syrra har tillsammans beslutat oss för att sluta röka! Inte bara typ under nån period, utan fimpa för gott. En väldigt tragisk, hemsk och orättvis sak har hänt, så vi har satt ner foten en gång för alla - nu jävlar slutar vi röka! Rebecca hakade också på, så nu är vi tre som slutat samtidigt. Vi rökte tillsammans (i telefon med 60 mils avstånd..) och fimpade samtidigt kl. 22.30 söndagen 21/8. Än så länge har det varit lugnt med abstinensen. Inte känt av något. Thank GOD. Det lär väl komma, men just nu njuter jag bara. I över 12 år har jag rökt, med 3 längre uppehåll. Men likförbannat börjat igen. Idiotiskt.
 
Varje månad får vi belöna oss själva med en valfri sak, t.ex parfym, spa, nytt plagg, fransförlängning. Aa ni fattar. Eller spara till något större/dyrare. Jag har fastnat för en asfin Michael Kors väska. Den bara ska inhandlas.  Sen när vi vart rökfria i ett helt år så ska jag och syrran unna oss en weekend ihop. För pengar vi egentligen skulle bränt upp. Vi peppar, stöttar och sporrar varandra och alla sköter sig grymt bra. Jag är så in i helvete stolt över mig själv, syrran och Rebecca. 

(Ursäkta mitt psykpryt på cpbrudarna i början av inlägget, men kunde inte låta bli. Fan va vissa ska ha åsikter om andras liv. Men är man inlåst utan vänner och socialt liv och inte har något händelserikt liv själv, så är det ju självklart att andras liv/ordförråd/val/beslut osv är roligare att följa och kommentera. Så på ett sätt förstår jag dom. Poor ass motherfuckers.)