INSPIRERA OCH ATT INSPIRERAS

Att inspirera andra är så fantastiskt kul. Jag inspireras av många människor. Man tittar på bilder på andras inredning och snappar upp detaljer. Man ser bebiskläder man bara älskar och köper likadana. Man tittar i modetidningar och köper likadant. Följer konton på Instagram med diverse inredning till barn osv. Ni hajar! 

Såg att folk inspirerats av min Instagram text t.ex, alltså profilen. Älskar när folk kopierar design rakt av, då vet man att man gör något rätt & att folk gillar det man gör.
Jag älskar att sitta på Instagram och glo i timmar på inredning! Speciellt att titta på före/efter-bilder på renoveringar. HUR KUL vore det inte att flytta ut till ett billigt gammalt skruttigt hus, få fixa till det med nya möbler, renovera som man vill och sedan inspirera andra? Hur fräckt som helst. Man får typ flytta ut i urskogen om man ska ha råd & köpa sig ett stort hus. Vem har liksom råd & köpa en fet kåk i en storstad? Nä, då bor jag faktiskt hellre mindre i en större stad, än att bosätta mig i ett stort hus mitt ute i ingenstans med typ noll civilisation. Hade klättrat på väggarna efter en vecka. Nej usch, Halmstad, Göteborg och Stockholm is the SHIT. Woopsi, där kom en svordom. Eller svärord som småbarn säger ;) 

Kommentera här: