RÄTTVIK, DALARNA

Bloggen har fått vila! (Märks dock inte på statistiken, så tack ni söta som går in & kikar även om det stått still) Patrik har nämligen semester och vi befinner oss i Dalarna. I Rättvik. Tillsammans med Sagas farmor. Har det sååå underbart här så att mobilen fått ligga ensam ett tag. 

Vi har hyrt en 6-manna stuga. Stort och rymligt! Vi är på Rättviks Camping, med utsikt över hela campingområdet från kullen vi bor på. Vovvarna har en egen trädgård att busa i. Idag var vi och strosade runt i Rättvik, käkade glass i g(l)assande sol, paddlat kanot, shoppat, solat, spelat Yatzy (gör det varje kväll som värsta pensionärerna) och bara NJUTIT av skog, natur och tystnad. 
I princip omöjligt att klämma ut vin ur boxen med decimeterlånga naglar!
Så jävla skönt att gå runt osminkad på sommaren! Syns inte på bilden, men helvete med fräknar jag får på sommaren. Alla andra tycker det är "sött " och fint, men jag hatar dom! 
Svärmor solar vid stugan. Min bil står där nytvättad (äntligen!) och fin. Vovvarna njuter av stora trädgården. Jag fotar och mannen nattar om ungen, som för övrigt sov hela resan från Stockholm.  
Två tokdäckade vovvar efter 3 timmars promenad i hettan.. 

Kommentera här: