SNÖKAOS I STOCKHOLM

Haha och folk som säger att det enbart blir slask här, TJI fick ni. För här råder tooootal snökaos! Vi är ordagrant insnöade, plogbilarna lyser med sin frånvaro och snö upp till midjan när jag skulle rasta hundarna igår. Aldrig sett såhär mycket snö i hela mitt liv. Jag är en västkusttjej (inte van vid snö), och HATAR snö! Så tur att jag inte bor högt upp i Sverige. Får panik bara av detta, att vara inlåst i mitt egna hem i typ några dagar. Fint och mysigt är det absolut, men när bilar inte kan köra, kollektivtrafik är inställd och oplogade vägar - nejtack! 
 
Nu imorse såg jag att dom plogat vägen utanför oss (thank GOD!!) , så kanske tar en promenad eller nåt. senare Igår tackade jag högre makter att vi äger en vagn med ordentliga stora däck, vi har nämligen en Bugaboo donkey som tommefan tål ALLT! ( .. sen att det är en syskonvagn är superbra, om vi skulle få en liten knodd till. Typ snart. Who knows..) Jag var ute en snabbis igår med Rebecca och barnen, och vi hade inte kommit fram om det inte vore för våra stora däck på vagnarna. 
 
(detta är bara bilder från igår, men nu är det mer.)
1 Anita:

skriven

Haha jo tack... Kom en del snö! ;)

Svar: Bor du också i Stockholm? :) kaooos här ju! Hahah!
Sofia Laitila

2 Anonym:

skriven

Kom igen nästa år...det blir nog kaos då också! Samma visa varje år!

Svar: Haha mycket möjligt, men med tanke på att detta tydligen är det värsta snörekordet på 111 år, så tror jag knappast att det blir lika mycket nästa år ;) Så nja, samma visa varje år är det ju inte :)
Sofia Laitila

Kommentera här: