HÄNDERNA FRIA

Idag har jag varit i Täby centrum med min asballa super-duper härliga mys-hurtbulle Fanny. Dendär bruden går inte av för hackor! Iallafall.. så är det skönt att ibland vara iväg och shoppa med folk som inte har barn. Dom älskar nämligen att köra vagn! (WOHO tänker jag..) Hur skönt som helst att ha händerna fria ibland och slippa köra vagnen. Och hon vågar tommefan köra i rulltrappa, vilket jag under 7 månader totalvägrat att göra. Jag är en mes. Vågar fan inte. Så tar alltid hissen. Överallt. Hela tiden. Är rädd att vagnen typ - fastnar?! Eller nåt, skitsamma. JAg vågar inte.
 
Köpte en klänning och strumpbyxor som slimmar in fettet. Alltså ingen Spanx, utan vanliga nylonstrumpbyxor som gör att man slipper se ut som en jävla kassler. Hatar känslan när man känner sig som en potatis i en svart sopsäck. Inte för att jag kommer se ut som Megan Fox i dethär, men ni hajar grejen. Lite fräsig makeup, fluffa till håret med lite lockar och typ en flaska hårspray och coola pumps eller nåt så blir det nog alldeles kalas! 

Nu ska jag skutta iväg till Ica. Det tryter i blöj-förrådet. 
Tudelu. Adios. Hej hej. Puss. Hörs senare.
Många (läs: 5) har frågat på sms, Instagram och på gatan om min gråa mys-kofta, lång stickad grej. Den är från Lexington och är typ 100 år gammal. Nä, kanske inte 100 men köpte nog den lätt för 5-6 år sen. Så vetifan om det ens tillverkas längre? In och kika. Den är värd vartenda krona. För billig var den då fan inte. 
1 Anonym:

skriven

Tack för idag 😘❤️

Svar: Tack själv ❤️😍
Sofia Laitila

Kommentera här: