SAGAS DOP

Förra helgen döptes vår älskling! Saga Cornelia Elizabeth Lindqvist. I Fresta kyrka, klockan 13.00 satte dopceremonin igång. Vi gick in till Kent's "Utan dina andetag". Jag, Patrik, min syster, Patriks morbror som båda var faddrar och lilla Saga såklart. Hon var lugn och glad hela dopet. Hon skrattade när prästen tog henne. Vår duktiga lilla sessa! 


Vi hade hyrt en sångerska som sjöng "En värld full av liv" från Lejonkungen tillsammans med Patriks farbror som kompade med gitarr. Han är musiker så han spelade magiskt! Vi båda har alltid älskat Disneyfilmer, så låtvalet hade vi bestämt redan när hon låg i magen. 

Vi hade hyrt församlingslokalen mittemot kyrkan som är såå fin. Jag gav min bror i uppgift att fotografera allt och alla med vår systemkamera, så bilderna finns på kameran och just dom bilderna får ni inte se. Massa bilder på folk, så vet inte om alla vill synas på nätet. Just det, vi pratade om att gifta oss samtidigt. Detta pratade vi också om när vi väntade Saga, men sen släppte vi den tanken rätt fort, då vi ville att Saga ska få en alldeles egen dag. Och vi vill ha en egen bröllopsdag. Det är ju två stora händelser och firanden, så vi ville hålla dom var för sig.


TACK alla för att ni gjorde Sagas dag alldeles perfekt, underbar och otroligt minnesvärd. Tack för all hjälp med bakning, dukning av lokal, bidrag och för all hjälp under dopet med fikat och städning efteråt. SÅ tacksamma för allt, ni anar inte! Och tack för alla fina doppresenter, Saga och vi älskar precis allt! Tänkte visa några, dock inte alla. Sen fick hon ju miljarder kuvert med t.ex bidrag och personliga dikter osv, och det visar jag såklart inte. 
 
 

Kommentera här: