EN HELVETESKVÄLL

Jesus FUCKING christ vilken eftermiddag/kväll.  Ensam med två barn är inte alltid så kul om man säger så. Att ha en unge ÄR piece of cake. Idag vägrade Saga äta sin spagetti med köttfärssås och skriker efter flingor till middag. Sen duger inte dom heller och hon totalvägrar att äta. Hon vill springa ut i trädgården i ösregn och åska. I strumpor. Mitt under middagstid. Oh hell no! Hon drar i mig att vi ska leka, men jag är låst med Elias för matning. Bara det ger en dåligt samvete att man inte kan klona sig. Gör verkligen ont i hjärtat, men bebis måste ha mat.


Vid nattningen med Saga börjar Elias gallskrika och jag måste ta honom & lämna Saga. Saga vägrar då att sova, blir aslack, ledsen, drar bort sängkläderna, kastar napp och snuttis åt helvete och gallskriker/gråter/snorar även hon. Försöker natta om henne med en skrikande bebis i famnen. När båda ÄNTLIGEN har somnat, så piper Bauer (skitnödig). Jag släpper ut hundarna i trädgården. Dom börjar skälla och Saga vaknar, och kommer ut till mig på altanen. Hundjäveln är kass i magen och jag får torka hundarsle! Bajs i hela rövpälsen. (Fan för långhårig hund). Elias vaknar och är hungrig (läs: skriker). Sky hann inte skita då jag var tvungen att få in Saga igen så hon inte piggnar till allt för mycket, så sket Sky inne. Så fick plocka skit inomhus. Jag kommer på kl. 23.15 att senast jag åt var två mackor kl. 14.00. Jag har knappt hunnit pissa. Ska inte ens tala om hur jag luktar, duscha står SIST på listan när barnen är vakna och man är ensam med dom. 


Klockan är nu 00.12, vart vaken till och från föregående natt och vart "vaken" sen 05.00 imorse. Snart sätter lillen igång, då är det bara att mata honom och hoppas på att Saga inte vaknar. 


Skål och trevlig helg / trött tvåbarnsmorsa 

Kommentera här: